Op  zondag 23 mei a.s. (Eerste Pinksterdag) is het zover: we openen de deuren van ons vernieuwde kerkgebouw!! Na zes en halve maand noeste arbeid, ziet de kerk er weer geweldig uit. We kunnen genieten van de eigentijdse voorzieningen, zoals keuken en sanitair, nieuwe stoelen, verwarming, isolatie, geluidsinstallatie en livestream. Klaar voor multifunctioneel gebruik in de komende 30 jaar. Hieronder kunt u vast een kijkje nemen:
Dit alles kwam tot stand dankzij de jarenlange inzet van velen.

In het Pinksterweekend stellen we de kerk open voor onze kerkgemeenschap en voor het dorp. 

Vieringen

Op zondagochtend (Eerste Pinksterdag), om 10 uur gaat ds Renze Yetsenga voor . Op Tweede Pinksterdag zal er tweemaal een ochtendgebed zijn onder leiding van Chris de Valk; om 10 en om 11 uur.

Er kunnen maximaal 30 mensen per keer aanwezig zijn. Door drie vieringen te houden kunnen zoveel mogelijk mensen -op een veilige wijze- erbij zijn. Wilt u vooraf reserveren bij Anneke van der Geest (aspirit@live.nl).

Open huis

Op beide dagen organiseren we tussen 12 en 15 uur een open huis. De kerk is dan open voor iedereen die graag wil komen kijken. We doen dit ook Corona-proof: via de voordeur naar binnen en via de deur in het Koor weer naar buiten.

In het najaar zal de officiële opening van de kerk plaatsvinden, waar ook de subsidiegevers etc. worden uitgenodigd. Daar hoort u later meer over.

Deze viering én het ochtendgebed van 24 mei om 11 uur worden via kerkdienstgemist.nl uitgezonden.

Hartelijke groet van de Kerkenraad,

Ann Scholten-Sampson, Alette Strockmeijer, Chris de Valk, Theo Vlaming, Wim Oostenbrink, Wim Pera, Anneke van der Geest